29/04/2021 29/04/2021 Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος “Αστέρας Τρίπολης”, οι ιδιοκτήτες της ομάδας κ. Δημήτριος Μπάκος και Ιωάννης Καϋμενάκης, καθώς και ο Πρόεδρος Γεώργιος Μποροβήλος στήριξαν έμπρακτα το φιλανθρωπικό πρόγραμμα της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ» ενόψει του Πάσχα. Στο πλαίσιο αυτό, την Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου 2021, εντεταλμένοι συνεργάτες της ομάδας μεταβίβασαν...
29 Απριλίου, 2021 - 13:48
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2021 - 15:55

Ι. Μητρόπολη Μαντινείας: Ο Αστέρας Τρίπολης στηρίζει το φιλανθρωπικό έργο

Διαδώστε:
Ι. Μητρόπολη Μαντινείας: Ο Αστέρας Τρίπολης στηρίζει το φιλανθρωπικό έργο

Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος “Αστέρας Τρίπολης”, οι ιδιοκτήτες της ομάδας κ. Δημήτριος Μπάκος και Ιωάννης Καϋμενάκης, καθώς και ο Πρόεδρος Γεώργιος Μποροβήλος στήριξαν έμπρακτα το φιλανθρωπικό πρόγραμμα της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ» ενόψει του Πάσχα.

Στο πλαίσιο αυτό, την Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου 2021, εντεταλμένοι συνεργάτες της ομάδας μεταβίβασαν την αγάπη της ομάδας, προσφέροντας ποσότητα τροφίμων, ελαίου και ειδών καθαριότητας με σκοπό να στηρίξουν μέσω της τοπικής Εκκλησίας τους αναξιοπαθούντες αδελφούς μας.

Ο υπεύθυνος του φιλανθρωπικού προγράμματος της Ιεράς Μητροπόλεως π. Ιωάννης, αφού παρέλαβε τα προσφερθέντα αγαθά μετέφερε τις Αρχιερατικές ευχές και ευλογίες του Σεβ. Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου για υγεία, καλή Ανάσταση και πάντοτε νίκες της Αρκαδικής ομάδας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων