25/11/2021 25/11/2021 Mε λαμπρότητα και τηρουμένων των μέτρων κατά της πανδημίας τελέσθηκε την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021, πανηγυρικός Εσπερινός επί τη μνήμη της αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης της Πανσόφου και Νύμφης του Χριστού στην ομώνυμο Ενοριακό Ναό της Τριπόλεως. Στον Μέγα πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, ο οποίος ευλόγησε τη σύναξη των...
25 Νοεμβρίου, 2021 - 9:36
Τελευταία ενημέρωση: 25/11/2021 - 9:44

Πανηγυρικός Εσπερινός στην Αγία Αικατερίνη της Τρίπολης

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός στην Αγία Αικατερίνη της Τρίπολης

Mε λαμπρότητα και τηρουμένων των μέτρων κατά της πανδημίας τελέσθηκε την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021, πανηγυρικός Εσπερινός επί τη μνήμη της αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης της Πανσόφου και Νύμφης του Χριστού στην ομώνυμο Ενοριακό Ναό της Τριπόλεως.

Στον Μέγα πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, ο οποίος ευλόγησε τη σύναξη των πιστών, στον πανηγυρίζοντα ιερό Ναό.

Τον Θείον Λόγο εκήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Γερμανός Μίχος, ο οποίος αναφέρθηκε στον Βίο της Αγίας, την σοφία, την πίστη της, την μαρτυρία της και το Μαρτύριο της και τα συσχέτησε με τον σημερινό άνθρωπο και τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων