04/10/2022 04/10/2022 Την Ακολουθία του Αγιασμού τέλεσε χθες ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων για την έναρξη των μαθημάτων του νέου Ακαδημαϊκού έτους 2022-2023, στο Αμφιθέατρο του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) Κομοτηνής, παρουσία της Κοσμήτορος της Σχολής, κ. Ελένης Δούδα, Αντιπρυτάνεων και Καθηγητών. Ευχήθηκε δε σε όλους τους καθηγητές και φοιτητές του Τμήματος...
04 Οκτωβρίου, 2022 - 12:05
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2022 - 12:07

Αγιασμός στην σχολή Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Αγιασμός στην σχολή Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Την Ακολουθία του Αγιασμού τέλεσε χθες ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων για την έναρξη των μαθημάτων του νέου Ακαδημαϊκού έτους 2022-2023, στο Αμφιθέατρο του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) Κομοτηνής, παρουσία της Κοσμήτορος της Σχολής, κ. Ελένης Δούδα, Αντιπρυτάνεων και Καθηγητών.

Ευχήθηκε δε σε όλους τους καθηγητές και φοιτητές του Τμήματος υγεία, πρόοδο, και κάθε επιτυχία στους ευγενείς στόχους που θέτουν στη ζωή τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων