13/10/2021 13/10/2021 Την επίσκεψη του νέου Διευθυντή της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνόμου Β΄, Πανο­σιολο­γιώτατου Αρχιμανδρίτη π. Αλεξίου  Κουρτέση δέχθηκε σήμερα Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον νέο Διευθυντή, που επισκέπτεται τη Θράκη στο πλαίσιο περιοδείας, επί τη αναλήψει των καθηκόντων του...
13 Οκτωβρίου, 2021 - 13:33
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2021 - 13:27

Ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της ΕΛΑΣ στον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της ΕΛΑΣ στον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Την επίσκεψη του νέου Διευθυντή της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνόμου Β΄, Πανο­σιολο­γιώτατου Αρχιμανδρίτη π. Αλεξίου  Κουρτέση δέχθηκε σήμερα Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον νέο Διευθυντή, που επισκέπτεται τη Θράκη στο πλαίσιο περιοδείας, επί τη αναλήψει των καθηκόντων του και ανταλλάξανε απόψεις σε διάφορα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων