26/01/2022 26/01/2022 Στον τόπο των προγόνων του, την Κομοτηνή, επέστρεψε ο Πρέσβης της Αυστραλίας στην Αθήνα κ. Αθανάσιος Σπύρου ο οποίος χθες, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα. Ο Πρέσβης έλκει την καταγωγή του από την Κομοτηνή, αφού οι γονείς του ήταν ενορίτες του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου και...
26 Ιανουαρίου, 2022 - 12:11
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2022 - 12:02

Στον τόπο καταγωγής του ο Πρέσβης της Αυστραλίας στην Αθήνα

Διαδώστε:
Στον τόπο καταγωγής του ο Πρέσβης της Αυστραλίας στην Αθήνα

Στον τόπο των προγόνων του, την Κομοτηνή, επέστρεψε ο Πρέσβης της Αυστραλίας στην Αθήνα κ. Αθανάσιος Σπύρου ο οποίος χθες, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα.

Ο Πρέσβης έλκει την καταγωγή του από την Κομοτηνή, αφού οι γονείς του ήταν ενορίτες του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου και για τον λόγο αυτό ζήτησε και επισκέφτηκε τον Ναό του Αγίου Γεωργίου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Σπύρου για την τιμητική επίσκεψή του, τον ενημέρωσε διά το όλο έργο της ακριτικής και ευαίσθητης Ιεράς Μητροπόλεως και του ευχήθηκε επιτυχία στο ευθυνοφόρο έργο του, ενώ του προσέφερε και αντίτυπα των εκδόσεων της Μητροπόλεως.

Ακολούθως, ο Πρέσβης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατον Μητροπολίτην κ. Παντελεήμονα για την υποδοχή και την φιλοξενία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων