07/12/2021 07/12/2021 Πανηγυρική Θεία Λειτουργία τελέστηκε χθες στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο κέντρο της Σαλαμίνας, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεγάρων και Σαλαμίνας κ. Κωνσταντίνου. Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γεώργιος Θ. Παναγόπουλος με όλη την Δημοτική Αρχή, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και πλήθος πιστών. Της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε μεγαλοπρεπής λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος και του ιερού λειψάνου...
07 Δεκεμβρίου, 2021 - 9:30
Τελευταία ενημέρωση: 07/12/2021 - 9:42

Η μεγαλοπρεπής λιτάνευση του Αγίου Νικολάου στη Σαλαμίνα

Διαδώστε:
Η μεγαλοπρεπής λιτάνευση του Αγίου Νικολάου στη Σαλαμίνα

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία τελέστηκε χθες στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο κέντρο της Σαλαμίνας, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεγάρων και Σαλαμίνας κ. Κωνσταντίνου. Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γεώργιος Θ. Παναγόπουλος με όλη την Δημοτική Αρχή, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και πλήθος πιστών.

Της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε μεγαλοπρεπής λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος και του ιερού λειψάνου του Αγίου Νικολάου στους δρόμους του νησιού.

Φωτορεπορτάζ: Κωνσταντίνος Σεβαστιάδης

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων