14/05/2021 14/05/2021 Την προσεχή Κυριακή, κατά την οποίαν η Αγία μας Εκκλησία τιμά τα πρόσωπα των Μυροφόρων γυναικών, η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας συνεορτάζει μετά των Μυροφόρων γυναικών, και την Σύναξη πάντων των εν Μεσσηνία διαλαμψάντων Αγίων. Κατά το εσπέρας της παραμονής, Σάββατο 15 Μαΐου και ώρα 7:00 μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας,...
14 Μαΐου, 2021 - 18:35

Εορτασμός της Συνάξεως των εν Μεσσηνία διαλαμψάντων Αγίων

Διαδώστε:
Εορτασμός της Συνάξεως των εν Μεσσηνία διαλαμψάντων Αγίων

Την προσεχή Κυριακή, κατά την οποίαν η Αγία μας Εκκλησία τιμά τα πρόσωπα των Μυροφόρων γυναικών, η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας συνεορτάζει μετά των Μυροφόρων γυναικών, και την Σύναξη πάντων των εν Μεσσηνία διαλαμψάντων Αγίων.

Κατά το εσπέρας της παραμονής, Σάββατο 15 Μαΐου και ώρα 7:00 μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας, θα τελεσθεί ο Μέγας Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.

Την Κυριακή το πρωί και ώρα 7:00 π.μ. θα τελεσθεί ο Όρθρος και εν συνεχεία η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.
Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας θα ψαλεί η Αρτοκλασία του Συλλόγου Κουρέων και Κομμωτών τιμώντας τον προστάτη τους Άγιο Νεομάρτυρα Ηλία τον Αρδούνη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων