25/11/2022 25/11/2022 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και την συμμετοχή πλήθους πιστών εορτάστηκε σήμερα, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, η μνήμη της Μεγαλομάρτυρος και Πανσόφου Αικατερίνης, στο φερώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στην πόλη της Καλαμάτας. Του Όρθρου και της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, πλαισιούμενος από τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Ευθύμιο Θεοδωρόπουλο...
25 Νοεμβρίου, 2022 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 25/11/2022 - 16:20

Η εορτή της Αγίας Αικατερίνης στην Καλαμάτα

Διαδώστε:
Η εορτή της Αγίας Αικατερίνης στην Καλαμάτα

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και την συμμετοχή πλήθους πιστών εορτάστηκε σήμερα, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, η μνήμη της Μεγαλομάρτυρος και Πανσόφου Αικατερίνης, στο φερώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στην πόλη της Καλαμάτας.

Του Όρθρου και της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, πλαισιούμενος από τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Ευθύμιο Θεοδωρόπουλο και άλλους Ιερείς.

Ο Μητροπολίτης απευθυνόμενος στους πιστούς, ευχήθηκε η εορτάζουσα Αγία να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση στην ζωή τους και να χαρίζει υγεία, δύναμη και προκοπή. Παρέστησαν ο Βουλευτής Μεσσηνίας Ι. Λαμπρόπουλος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Αθ. Βασιλόπουλος, η Περιφ. Σύμβουλος Αντ. Μπούζα, ο Αντιδήμαρχος Καλαμάτας Γ. Φάββας, Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι άλλων τοπικών φορέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων