05/01/2022 05/01/2022 Έκκληση για αυστηρή τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού κατά τον εορτασμό των Θεοφανίων απηύθυναν σήμερα σε κοινή συνέντευξη Τύπου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος. Zήτησαν από τους πιστούς μεγάλη προσοχή όσον αφορά την πιστή τήρηση των υγειονομικών μέτρων και συγκεκριμένα τη...
05 Ιανουαρίου, 2022 - 19:49

Θεοφάνεια: Έκκληση Μητροπολίτη Μεσσηνίας και δημάρχου Καλαμάτας για αυστηρή τήρηση μέτρων (βίντεο)

Διαδώστε:
Θεοφάνεια: Έκκληση Μητροπολίτη Μεσσηνίας και δημάρχου Καλαμάτας για αυστηρή τήρηση μέτρων (βίντεο)

Έκκληση για αυστηρή τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού κατά τον εορτασμό των Θεοφανίων απηύθυναν σήμερα σε κοινή συνέντευξη Τύπου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος.

Zήτησαν από τους πιστούς μεγάλη προσοχή όσον αφορά την πιστή τήρηση των υγειονομικών μέτρων και συγκεκριμένα τη χρήση προστατευτικής μάσκας και την τήρηση των αναγκαίων αποστάσεων, τόσο κατά τις Ακολουθίες στον Ιερό Ναό, όσο και κατά τον αγιασμό των υδάτων στο λιμάνι της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Το πρόγραμμα του εορτασμού

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο, θα τελέσει την πανηγυρική θεία Λειτουργία και εν συνεχεία την Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού, στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Παραλίας Καλαμάτας.

Ακολούθως και περί ώρα 11 π.μ., θα προστεί της καταδύσεως του Τιμίου Σταυρού και του αγιασμού των υδάτων στο λιμάνι της Καλαμάτας μπροστά από το Κεντρικό Λιμεναρχείο.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων