09/02/2023 09/02/2023 Ύστερα από απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος απευθύνει έκκληση άμεσης συλλογής ανθρωπιστικής βοήθειας για την κάλυψη των εκτάκτων αναγκών των χιλιάδων σεισμόκλητων συνανθρώπων μας στις πληγείσες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας. Επειδή οι ανάγκες είναι τεράστιες, εξαιτίας του μεγέθους του Εγκέλαδου,...
09 Φεβρουαρίου, 2023 - 11:34
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2023 - 12:09

Έκκληση για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας από την Μητρόπολη Νέας Ιωνίας

Διαδώστε:
Έκκληση για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας από την Μητρόπολη Νέας Ιωνίας

Ύστερα από απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος απευθύνει έκκληση άμεσης συλλογής ανθρωπιστικής βοήθειας για την κάλυψη των εκτάκτων αναγκών των χιλιάδων σεισμόκλητων συνανθρώπων μας στις πληγείσες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας.

Επειδή οι ανάγκες είναι τεράστιες, εξαιτίας του μεγέθους του Εγκέλαδου, απαιτείται η άμεση και ταχύτατη συγκέντρωση ανθρωπιστικού υλικού.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αφήνουν τις προσφορές τους στους ενοριακούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως από την Κυριακή 12 έως την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, ώστε στη συνέχεια να αποσταλούν στους πληγέντες.

Τo ανθρωπιστικό υλικό που χρειάζεται να συγκεντρωθεί είναι:

  • Καινούργια κλινοσκεπάσματα (κουβέρτες, παπλώματα)
  • Εμφιαλωμένο νερό
  • Γάλα μακράς διάρκειας
  • Ρύζι
  • Όσπρια

Διαβάστε επίσης:

Συγκέντρωση ανθρωπιστικού υλικού σε Μητροπόλεις και Αρχιεπισκοπή Αθηνών για τους σεισμοπαθείς Τουρκίας και Συρίας – Τι μπορείτε να προσφέρετε

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων