22/05/2022 22/05/2022 Ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Ευφημίας Νέας Χαλκηδόνας με τη συμμετοχή των εφημερίων του Ιερού Ναού, την Κυριακή της Σαμαρείτιδος. Στην ομιλία τουο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο Ευαγγελικό Ανάγνωσμα της ημέρας (Ιω. δ´, 5-42) και στη...
22 Μαΐου, 2022 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2022 - 21:21

Ο Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας για την Κυριακή της Σαμαρείτιδος

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας για την Κυριακή της Σαμαρείτιδος

Ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Ευφημίας Νέας Χαλκηδόνας με τη συμμετοχή των εφημερίων του Ιερού Ναού, την Κυριακή της Σαμαρείτιδος.

Στην ομιλία τουο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο Ευαγγελικό Ανάγνωσμα της ημέρας (Ιω. δ´, 5-42) και στη σωτήρια συνάντηση του Κυρίου Ιησού Χριστού με την Σαμαρείτιδα καθώς και στον εκπληκτικό διάλογο που συνάπτει μαζί της, σπάζοντας έτσι τους φραγμούς της ακοινωνησίας με την φυλή της.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων