30/12/2022 30/12/2022 Χορωδιακές ομάδες από τις Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως μετέβησαν την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022, στο Επισκοπείο για να ψάλλουν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Βαρνάβα. Έτσι από νωρίς το πρωί ακούστηκαν κάλαντα από: τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής, τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κορδελιού, τη Φιλαρμονική της ΕΛΑΣ, τη Φιλαρμονική...
30 Δεκεμβρίου, 2022 - 16:54
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2022 - 19:23

Έψαλλαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Μητροπολίτη Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Έψαλλαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Μητροπολίτη Νεαπόλεως

Χορωδιακές ομάδες από τις Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως μετέβησαν την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022, στο Επισκοπείο για να ψάλλουν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Βαρνάβα.

Έτσι από νωρίς το πρωί ακούστηκαν κάλαντα από: τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής, τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κορδελιού, τη Φιλαρμονική της ΕΛΑΣ, τη Φιλαρμονική του Συστήματος Προσκόπων, τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Μετεώρων, τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου, τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Συκεών, τον Ιερό Ναό Αγίου Ραφαήλ Μετεώρων και τη χορωδία της Χριστιανικής Αδελφότητος «Ελπίδος».

Επίσης, το Σεβασμιώτατο επισκέφτηκαν για να πάρουν την ευχή του για το νέο χρόνο Βουλευτές, Δημοτικοί σύμβουλοι και ιδιώτες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων