14/05/2022 14/05/2022 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα η Τοπική Εκκλησία τη Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 απέδωσε τιμές στη μνήμη των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου Ευόσμου. Ο ομώνυμος Ιερός Ναός στη Νέα Πολιτεία Εύοσμου κατακλύστηκε από πλήθος ευσεβών που ευλαβούνται τους Αγίους και έχουν βιώσει τη βοήθεια τους. Του πανηγυρικού εσπερινού προέστη ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης πατήρ...
14 Μαΐου, 2022 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2022 - 21:01

Ιερά Πανήγυρις Ι.Ν.Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου

Διαδώστε:
Ιερά Πανήγυρις Ι.Ν.Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα η Τοπική Εκκλησία τη Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 απέδωσε τιμές στη μνήμη των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου Ευόσμου. Ο ομώνυμος Ιερός Ναός στη Νέα Πολιτεία Εύοσμου κατακλύστηκε από πλήθος ευσεβών που ευλαβούνται τους Αγίους και έχουν βιώσει τη βοήθεια τους.

Του πανηγυρικού εσπερινού προέστη ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης πατήρ Διονύσιος Πατσάνης πλαισιούμενος από πατέρες της Μητροπόλεως και μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής των Αγίων τελέστηκε πανηγυρικά η Θεία Λειτουργία στην οποία προεξήρχε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης πατήρ Ιάκωβος Κυζιρίδης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων