29/11/2022 29/11/2022 Ιερατική Σύναξη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 στον Ι. Καθεδρικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης με ομιλητή τον ο π. Ανδρέα Γκατζέλη,  υπεύθυνο του Αντιαιρετικού Γραφείου της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής και συνεργάτη του Γραφείου επί των Αιρέσεων της Ιεράς Συνόδου με θέμα: «το φαινόμενο του Αποκρυφισμού και η Ποιμαντική του αντιμετώπιση»....
29 Νοεμβρίου, 2022 - 15:32
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2022 - 14:55

Το φαινόμενο του Αποκρυφισμού και η Ποιμαντική του αντιμετώπιση στην Ιερατική Σύναξη της Μητρόπολης Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Το φαινόμενο του Αποκρυφισμού και η Ποιμαντική του αντιμετώπιση στην Ιερατική Σύναξη της Μητρόπολης Νεαπόλεως

Ιερατική Σύναξη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 στον Ι. Καθεδρικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης με ομιλητή τον ο π. Ανδρέα Γκατζέλη,  υπεύθυνο του Αντιαιρετικού Γραφείου της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής και συνεργάτη του Γραφείου επί των Αιρέσεων της Ιεράς Συνόδου με θέμα: «το φαινόμενο του Αποκρυφισμού και η Ποιμαντική του αντιμετώπιση».

Ο π. Ανδρέας ανέπτυξε πολύ εμπεριστατωμένα το θέμα και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας  πρότεινε την ίδρυση σε κάθε ενορία αρμόδιου γραφείου για τις αιρέσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων