25/08/2021 25/08/2021 Τη μνήμη των Αγίων ενδόξων Αποστόλων Βαρθολομαίου και Τίτου γιόρτασε η Εκκλησία μας την Τετάρτη 25 Αυγούστου. Κατά την ημέρα αυτή άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. Τίτος. Ανήμερα της εορτής τελέσθηκε Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας ιερουργούντος του εορτάζοντος Σεβασμιωτάτου, ο οποίος συνοδευόταν από τον Γενικό...
25 Αυγούστου, 2021 - 15:29
Τελευταία ενημέρωση: 25/08/2021 - 16:21

Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Παραμυθίας (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Παραμυθίας (ΦΩΤΟ)

Τη μνήμη των Αγίων ενδόξων Αποστόλων Βαρθολομαίου και Τίτου γιόρτασε η Εκκλησία μας την Τετάρτη 25 Αυγούστου. Κατά την ημέρα αυτή άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. Τίτος.

Ανήμερα της εορτής τελέσθηκε Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας ιερουργούντος του εορτάζοντος Σεβασμιωτάτου, ο οποίος συνοδευόταν από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο πρωτ/ρο π. Βελισσάριο Σάντα, τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Γηρομερίου Αρχιμανδρίτη π. Μεθόδιο Ντελή με την συνοδεία του, τον διάκονο και ιερείς της Ιεράς Μητρόπολης.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε ευχές από τις αρχές του τόπου, κληρικούς και πιστούς.

Την παραμονή της εορτής, Τρίτη 24 Αυγούστου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δονάτου Παραμυθίας,  τελέσθηκε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. Τίτου, πλαισιωμένου από ιερείς και διακόνους της Ιεράς Μητροπόλεως.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων