07/09/2021 07/09/2021 Το απόγευμα της Κυριακής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στο Κεραμί Νάξου όπου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό του Ταξιάρχου Μιχαήλ χοροστάτησε στον Εσπερινό, ευλόγησε του προσφερθέντες Άρτους και κήρυξε τον Θείο Λόγο. Προ της ενάρξεως της Ακολουθίας, πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού, η υποδοχή αποτμήματος του Ιερού Λειψάνου τον νέου...
07 Σεπτεμβρίου, 2021 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2021 - 17:30

Ο νέος Άγιος της Εκκλησίας μας ευλόγησε τη νήσο Νάξο

Διαδώστε:
Ο νέος Άγιος της Εκκλησίας μας ευλόγησε τη νήσο Νάξο

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στο Κεραμί Νάξου όπου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό του Ταξιάρχου Μιχαήλ χοροστάτησε στον Εσπερινό, ευλόγησε του προσφερθέντες Άρτους και κήρυξε τον Θείο Λόγο.

Προ της ενάρξεως της Ακολουθίας, πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού, η υποδοχή αποτμήματος του Ιερού Λειψάνου τον νέου Αγίου της Εκκλησίας μας, Καλλινίκου Μητροπολίτου Εδέσσης.

Προ του τέλους του Εσπερινού, ο Σεβασμιώτατος, απένειμε το οφίκιο του Οικονόμου στον Εφημέριο του ως άνω Ιερού Ναού π. Νικόλαο Βλασερό, στον οποίο ευχήθηκε να παραμείνει ένας πιστός Οικονόμος στον αμπελώνα του Κυρίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων