28/08/2021 28/08/2021 H Ιερά Μητρόπολη Πατρών φέρει εις γνώσιν των ευσεβών Χριστιανών ότι προβάλλεται στη μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου με την πλέον δυνατή παραστατικότητα η ζωή και το έργο του μεγάλου και λαοφιλούς πατρός της Εκκλησίας μας, Αγίου Νεκταρίου Μητροπολίτου Πενταπόλεως του Θαυματουργού, με τίτλο «Ο Άνθρωπος του Θεού». Η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως αναφέρεται στην πιστότητα της...
28 Αυγούστου, 2021 - 15:40
Τελευταία ενημέρωση: 28/08/2021 - 15:53

MAN OF GOD: Η ταινία δίνει το μήνυμα της ουράνιας χαράς

Διαδώστε:
MAN OF GOD: Η ταινία δίνει το μήνυμα της ουράνιας χαράς

H Ιερά Μητρόπολη Πατρών φέρει εις γνώσιν των ευσεβών Χριστιανών ότι προβάλλεται στη μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου με την πλέον δυνατή παραστατικότητα η ζωή και το έργο του μεγάλου και λαοφιλούς πατρός της Εκκλησίας μας, Αγίου Νεκταρίου Μητροπολίτου Πενταπόλεως του Θαυματουργού, με τίτλο «Ο Άνθρωπος του Θεού».

Η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως αναφέρεται στην πιστότητα της ταινίας αναφορικά με τη διαδρομή του Αγίου, ενώ συστήνεται στους πιστούς να την παρακολουθήσουν, καθώς θα ωφεληθούν πνευματικά. Μάλιστα, τονίζεται ότι στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, η ταινία αυτή δίνει το μήνυμα της ελπίδας, της ουράνιας χαράς και της νίκης.

Διαβάστε την ανακοίνωση, που καταλήγει στο πού παίζεται η ταινία της Γελένα Πόποβιτς:

Η κινηματογραφική ταινία με τη ζωή του Αγίου, ο οποίος πέρασε δοκιμασίες και διώξεις και ταλαιπωρίες πολλές και ο οποίος κέρδισε τον στέφανο της νίκης παρά Κυρίου με την μεγάλη του πίστη, την ιώβεια υπομονή και την υψοποιό ταπείνωση, γυρίστηκε στα μέρη που έζησε ο Άγιος Νεκτάριος, από μεγάλους και διακεκριμένους καλλιτέχνες.

Προτείνουμε στους πιστούς να παρακολουθήσουν την ταινία αυτή, από την οποία θα ωφεληθούν πνευματικά, κοντά στα όσα έχουν μελετήσει και βιώνουν βαθειά στην καρδιά τους, για τον Άγιο Νεκτάριο.

Σήμερα, σε καιρούς δύσκολους, σε ημέρες πόνου, δυσκολιών, αδικίας και απομακρύνσεως από τον Θεό, η ταινία αυτή δίδει το μήνυμα της ελπίδος, της ουράνιας χαράς και της νίκης της πίστεως εναντίον της αδικίας και της αμαρτίας.

Στην Πάτρα, η ταινία προβάλλεται από τις 26 Αυγούστου στον θερινό Κινηματογράφο «Σινέ Κάστρο» (Σώμερσετ 49, Ρίο) και ώρα 10 το βράδυ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων