21/01/2022 21/01/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του, την Πέμπτην 27 Ιανουαρίου, εορτή της Ανακομιδής των ιερών Λειψάνων του εν Αγίοις Πατρός ημών Ιωάννου, Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως του Χρυσοστόμου. Οι ιερές τελετές θα πραγματοποιηθούν με εκκλησιαστική απλότητα και λιτότητα, όπως καθ’ ημέραν. Την παραμονή θα τελεσθεί ο Εσπερινός και ανήμερα της εορτής...
21 Ιανουαρίου, 2022 - 11:09
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2022 - 11:20

Λιτά θα εορτάσει τα ονομαστήρια του ο Μητροπολίτης Πατρών

Διαδώστε:
Λιτά θα εορτάσει τα ονομαστήρια του ο Μητροπολίτης Πατρών

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του, την Πέμπτην 27 Ιανουαρίου, εορτή της Ανακομιδής των ιερών Λειψάνων του εν Αγίοις Πατρός ημών Ιωάννου, Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως του Χρυσοστόμου.

Οι ιερές τελετές θα πραγματοποιηθούν με εκκλησιαστική απλότητα και λιτότητα, όπως καθ’ ημέραν. Την παραμονή θα τελεσθεί ο Εσπερινός και ανήμερα της εορτής ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, σε όλους τους ιερούς Ναούς της πόλεως και της Ιεράς Μητροπόλεως.

“Τέλος ο Σεβασμιώτατος παρακαλεί κατά την ημέρα αυτή οι πιστοί, αντί άλλων δωρεών, να προσφέρουν ο,τι επιθυμούν υπέρ του κοινωνικού συσσιτίου «ΑΡΤΟΣ ΑΓΑΠΗΣ» και του Τηλεοπτικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών «ΛΥΧΝΟΣ», ο οποίος μεταφέρει τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, ως σύγχρονος άμβωνας, την αλήθεια για τον Χριστό και την αγάπη για την Ορθόδοξη Πατρίδα μας”, καταλήγει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων