18/01/2023 18/01/2023 Ημερίδα με θέμα: “Μετανθρωπισμός, απειλή για τον άνθρωπο” διοργανώνει η ΕΣΤΙΑ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ  στο Πολεμικό Μουσείο, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 στις 17.00. Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση σχετικά με την ιδεολογία της λεγόμενης Μεγάλης επανεκκίνησης, την οποία ξαφνικά και καταιγιστικά προωθούν τα ΜΜΕ, η διανόηση, οι κυβερνήσεις και τα μεγάλα συμφέροντα. Άνθρωποι, άγνωστοι...
18 Ιανουαρίου, 2023 - 10:04
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2023 - 10:07

Ημερίδα στο Πολεμικό Μουσείο: Μετανθρωπισμός, απειλή για τον άνθρωπο

Διαδώστε:
Ημερίδα στο Πολεμικό Μουσείο: Μετανθρωπισμός, απειλή για τον άνθρωπο

Ημερίδα με θέμα: “Μετανθρωπισμός, απειλή για τον άνθρωπο” διοργανώνει η ΕΣΤΙΑ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ  στο Πολεμικό Μουσείο, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 στις 17.00.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση σχετικά με την ιδεολογία της λεγόμενης Μεγάλης επανεκκίνησης, την οποία ξαφνικά και καταιγιστικά προωθούν τα ΜΜΕ, η διανόηση, οι κυβερνήσεις και τα μεγάλα συμφέροντα.

Άνθρωποι, άγνωστοι ως τώρα, όπως ο Γιουβάλ Χαράρι προβάλλονται ως φιλόσοφοι και εκθέτουν στο διεθνές κοινό την ιδέα ότι όλα, η κοινωνική ζωή, η οικονομία, η επιστήμη, η καθημερινότητα πρέπει να ξεκινήσουν από την αρχή και να εξελιχθούν σε κάτι ουσιωδώς διαφορετικό από εκείνο που έπλασε ο Θεός. Πρέπει να βρουν όλα άλλο προσανατολισμό και άλλους στόχους. Αιχμή αυτής της φιλοσοφίας είναι ο λεγόμενος Μετανθρωπισμός.

Πρέπει, ισχυρίζονται οι «ιεραπόστολοι» της νέας ιδεολογίας, ο άνθρωπος να αναδομηθεί με τη βοήθεια της βιολογίας και της πληροφορικής, να γίνει δυνατώτερος, τελειότερος, παραγωγικώτερος. Θα μπορέσει έτσι να τελειοποιηθεί και να φθάσει, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, στην αθανασία! Βέβαια ο κατεξοχήν «προφήτης» του
μετανθρωπισμού Χαράρι διακηρύσσει ανοιχτά και ξεκάθαρα ότι για την επίτευξη του σκοπού αυτού πρέπει να ξεχάσουμε την ελεύθερη βούληση, δηλαδή τη θεόσδοτη ελευθερία.

Πρόκειται για μία ανταρσία κατά του Δημιουργού μας, ένα εωσφορικό παραλήρημα που επιχειρεί να μετατρέψει τον κατ΄εικόνα του Θεού άνθρωπο σε δούλο, σε μηχανικό, κυριολεκτικά, εξάρτημα ενός ανωνύμου δικτατορικού, αντιχρίστου συστήματος. Οι εκλεκτοί ομιλητές θα παρουσιάσουν αντικειμενικά το ιδεολόγημα του μετανθρωπισμού από φιλοσοφικής, θεολογικής, νομικής και τεχνολογικής πλευράς, ώστε οι συμμετέχοντες να έχουν πλήρη εικόνα όσων ήδη ετοιμάζονται για την ανθρωπότητα και να έχουν τη δυνατότητα ελεύθερης επιλογής και τοποθέτησης.
Η παρουσία μας στην ημερίδα εκπέμπει μήνυμα επαγρύπνησης για τις εξελίξεις και άρνησης υποταγής σε οποιαδήποτε δαιμονική μεθόδευση κατά του ανθρώπου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων