23/09/2021 23/09/2021 Με την παρουσία του Νίκου Θεοδωράκη, γιου του αειμνήστου μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021, στις 19:30 στο Βεάκειο ανοιχτό Θέατρο Πειραιά, η συναυλία κατά της φτώχειας που διοργανώνει η Ι.Μητρόπολη Πειραιώς σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά και του Ε.Β.Ε.Π. Στην εκδήλωση...
23 Σεπτεμβρίου, 2021 - 19:41
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2021 - 19:53

Ο γιος του Μίκη Θεοδωράκη στη Συναυλία της Μητροπόλεως

Διαδώστε:
Ο γιος του Μίκη Θεοδωράκη στη Συναυλία της Μητροπόλεως

Με την παρουσία του Νίκου Θεοδωράκη, γιου του αειμνήστου μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021, στις 19:30 στο Βεάκειο ανοιχτό Θέατρο Πειραιά, η συναυλία κατά της φτώχειας που διοργανώνει η Ι.Μητρόπολη Πειραιώς σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά και του Ε.Β.Ε.Π.

Στην εκδήλωση θα τραγουδήσουν η Ελένη Βιτάλη και ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και μαζί τους η Σαββέρια Μαργιολά, η Βιολέτα Ίκαρη, ο Μάκης Ψαραδέλης η Σταυρούλα Εσαμπαλίδη και η χορωδία των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Σκοπός της Εκδήλωσης είναι η ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της τοπικής Εκκλησίας, ενός έργου που δεν γνωρίζει όρια. Όλοι μαζί θα ενώσουμε τις φωνές για να στείλουν σε αυτές τις δύσκολες ώρες ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης προς κάθε κατεύθυνση από τον λόφο του Προφήτη Ηλία στην Καστέλλα.

Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως στόχο να σταλεί μήνυμα ενότητας και υποστήριξης στην προσπάθεια εκατοντάδων εθελοντών της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, οι οποίοι αναλώνονται καθημερινά για την προσφορά χιλιάδων μερίδων φαγητού, αδιακρίτως φυλής, θρησκείας, εθνότητας.

28 Σεπτεμβρίου 2021… μια μεγάλη γιορτή αγάπης, αλληλεγγύης, συνεισφοράς!

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων