20/06/2020 20/06/2020 Με πρωτοβουλία της Αρχιερατικής Περιφέρειας Δραπετσώνας, αύριο, Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 στις 19:30, θα τελεσθεί το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Φανουρίου Δραπετσώνας, που χαρακτηρίζεται ως ένα ανοιχτό κάλεσμα ζωής, το οποίο θα συνοδευτεί και από μια προσευχή για το περιβάλλον. «Προστατεύουμε το περιβάλλον, προστατεύουμε τις ζωές όλων. Δεν...
20 Ιουνίου, 2020 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2020 - 17:04

Προσευχή για το περιβάλλον στον Άγιο Φανούριο Δραπετσώνας

Διαδώστε:
Προσευχή για το περιβάλλον στον Άγιο Φανούριο Δραπετσώνας

Με πρωτοβουλία της Αρχιερατικής Περιφέρειας Δραπετσώνας, αύριο, Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 στις 19:30, θα τελεσθεί το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Φανουρίου Δραπετσώνας, που χαρακτηρίζεται ως ένα ανοιχτό κάλεσμα ζωής, το οποίο θα συνοδευτεί και από μια προσευχή για το περιβάλλον.

«Προστατεύουμε το περιβάλλον, προστατεύουμε τις ζωές όλων. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μολύνει τον αέρα που αναπνέουμε εμείς και τα παιδιά μας. Διεκδικούμε όλοι τα ίδια δικαιώματα», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στο τέλος του ευχελαίου και της προσευχής για το περιβάλλον θα διανεμηθούν σε όλους τους παρευρισκομένους, μια εικόνα του Ιησού Χριστού που ευλογεί τη φύση, δοχείο με βασιλικό και νηστίσιμα κεράσματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων