13/02/2021 13/02/2021 Χωρίς συμπτώματα και προβλήματα πέρασε στην κατοικία του την πρώτη εβδομάδα της καραντίνας του ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος, που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό την περασμένη Κυριακή. Ο Σεβασμιώτατος, που έχει κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου, όπως όλα δείχνουν περνάει ήπια την Covid 19, σύμφωνα με πληροφορίες του rethemnosnews.gr. Ο ίδιος είχε γνωστοποιήσει την...
13 Φεβρουαρίου, 2021 - 19:35
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2021 - 19:33

Συνεχίζει ασυμπτωτικός την καραντίνα του ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης

Διαδώστε:
Συνεχίζει ασυμπτωτικός την καραντίνα του ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης

Χωρίς συμπτώματα και προβλήματα πέρασε στην κατοικία του την πρώτη εβδομάδα της καραντίνας του ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος, που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό την περασμένη Κυριακή.

Ο Σεβασμιώτατος, που έχει κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου, όπως όλα δείχνουν περνάει ήπια την Covid 19, σύμφωνα με πληροφορίες του rethemnosnews.gr. Ο ίδιος είχε γνωστοποιήσει την ασθένειά του απευθυνόμενος μέσω βίντεο στους πολίτες, που «δοκιμάζονται». «Είμαι και εγώ, όπως πολλοί συνάνθρωποί μας, προσβεβλημένος από τον κορωνοϊό», είχε πει, διαβεβαιώνοντας το ποίμνιο πως στους χώρους της Εκκλησίας έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Προ ολίγων ημερών δε, έγινε και η απαραίτητη απολύμανση στα γραφεία της Μητρόπολης, που αναμένεται να λειτουργήσουν εκ νέου από Δευτέρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων