01/09/2022 02/09/2022 Σε κλίμα εγκαρδιότητος πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022, στις Σέρρες, η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην πόλη των Σερρών. Ο Σεβασμιώτατος κ. Θεολόγος, αφού ευχήθηκε καλό μήνα και από Θεού ευόδωση των προσπαθειών του για την πρόοδο και ευημερία...
01 Σεπτεμβρίου, 2022 - 16:18
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2022 - 4:14

Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στον Μητροπολίτη Σερρών

Διαδώστε:
Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στον Μητροπολίτη Σερρών

Σε κλίμα εγκαρδιότητος πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022, στις Σέρρες, η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην πόλη των Σερρών.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Θεολόγος, αφού ευχήθηκε καλό μήνα και από Θεού ευόδωση των προσπαθειών του για την πρόοδο και ευημερία της Πατρίδος μας, ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για την επίσκεψή του και κυρίως για την καλή διάθεση που επιδεικνύει για τα θέματα της Εκκλησίας. Όλως ιδιαιτέρως τον παρεκάλεσε να έχει την μέριμνά του για τον ακριτικό νομό Σερρών – ένα νομό με πολλές δυνατότητες αλλά και ιδιαίτερες δυσκολίες.

Ο Πρωθυπουργός αφού ευχαρίστησε θερμώς για την υποδοχή και φιλοξενία, αντευχήθηκε καλό μήνα και καλό εκκλησιαστικό έτος στον Σεβασμιώτατο και τόνισε ότι επιθυμεί ειλικρινώς την γόνιμη συνεργασία με την Εκκλησία, η οποία επιτελεί ένα σπουδαίο πνευματικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο επ’ ωφελεία του λαού. Υπογράμμισε μάλιστα την ανάγκη καλλιέργειας από όλους κλίματος ενότητος και ομοψυχίας ως προϋπόθεση για την ευημερία και ευστάθεια της Πατρίδος μας.

Ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στον Πρωθυπουργό έναν ζωγραφικό πίνακα φιλοτεχνημένο από Σερραίο ζωγράφο και εκδόσεις της Ιεράς Μητροπόλεως, για τα οποία ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κυβερνήσης θερμότατα ευχαρίστησε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων