28/01/2020 28/01/2020 Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ παρέστη απόψε στην Επετειακή Εκδήλωση 5 ετών δραστηριότητας της Εταιρείας ACTION IN CREECE, η οποία δραστηριοποιείται επιτυχώς στο χώρο της τουριστικής προβολής περιοχών της Ελλάδος και ειδικώτερα της Σύρου, της Σαντορίνης και της Χαλκιδικής, με τη δημιουργία σχετικών ντοκυμανταίρ, τα οποία προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της Εκδήλωσης. Ο Σεβασμιώτατος κ....
28 Ιανουαρίου, 2020 - 15:29
Τελευταία ενημέρωση: 28/01/2020 - 15:32

5 χρόνια θρησκευτικού τουρισμού με την ACTION IN GREECE

Διαδώστε:
5 χρόνια θρησκευτικού τουρισμού με την ACTION IN GREECE

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ παρέστη απόψε στην Επετειακή Εκδήλωση 5 ετών δραστηριότητας της Εταιρείας ACTION IN CREECE, η οποία δραστηριοποιείται επιτυχώς στο χώρο της τουριστικής προβολής περιοχών της Ελλάδος και ειδικώτερα της Σύρου, της Σαντορίνης και της Χαλκιδικής, με τη δημιουργία σχετικών ντοκυμανταίρ, τα οποία προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της Εκδήλωσης.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ στην προσλαλιά του αναφέρθηκε στη σημασία του τουρισμού για την εθνική οικονομία και την αναγκαιότητα προβολής του και συνεχάρη την ψυχή της Εταιρείας κα Σοφία Στάμου.

Με το ίδιο πνεύμα ομίλησαν και οι παριστάμενοι Υπουργός και Υφυπουργός Τουρισμού και ο Καλλιτέχνης Γιώργος Τσαλίκης.

Στα πλαίσιο της Εκδήλωσης, στην οποία παρέστησαν και πολλοί Συριανοί, μεταξύ των οποίων οι κ.κ. Παναγιώτης Κουλουμπής, Κ. Κόκκαλης και Παρασκευάς Ζαχαρίας, εγένετο και η παρουσίαση του Λευκώματος της κας Μαρίτσας Μακρυωνίτου «Γαστρονομία της Σύρου».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων