17/09/2022 17/09/2022 Το Νηπιαγωγείο, Βρεφονηπιακό και Παιδικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως «ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ», που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μονής Αγίας Βαρβάρας, στο Κίνι της Σύρου, επεσκέφθη την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου ο κ. Δωρόθεος Β’. Ο Μητροπολίτης επισκέφθηκε τους λιλιπούτειους μαθητές για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Συνεχάρη και ευχαρίστησε τις Εκπαιδευτικούς για το...
17 Σεπτεμβρίου, 2022 - 9:15
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2022 - 9:22

Ο Σύρου Δωρόθεος στο Νηπιαγωγείο, Βρεφονηπιακό και Παιδικό Σταθμό της Μητρόπολής του

Διαδώστε:
Ο Σύρου Δωρόθεος στο Νηπιαγωγείο, Βρεφονηπιακό και Παιδικό Σταθμό της Μητρόπολής του

Το Νηπιαγωγείο, Βρεφονηπιακό και Παιδικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως «ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ», που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μονής Αγίας Βαρβάρας, στο Κίνι της Σύρου, επεσκέφθη την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου ο κ. Δωρόθεος Β’.


Ο Μητροπολίτης επισκέφθηκε τους λιλιπούτειους μαθητές για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Συνεχάρη και ευχαρίστησε τις Εκπαιδευτικούς για το έργο τους και συνομίλησε με τα μικρά παιδιά, στα οποία έδωσε τις ευχές του


Κατά την επίσκεψή του, ο Μητροπολίτης κ. Δωρόθεος Β’ επιθεώρησε το νέο λεωφορείο, που αντικατέστησε το προ δεκαπενταετίας δωρηθέν από το ΠΙΙΕΤ, το οποίο προσέφεραν οι μεγάλοι ευεργέτες Αθανάσιος και Μαρίνα Μαρτίνου, ύστερα από αίτημα του Διευθυντή του Παιδικού Σταθμού, Πρωτοπρ. Φλαβιανού Αλμπέσκου.


Ο ιεράρχης για μια ακόμη φορά εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του προς το φιλογενές ζεύγος Μαρτίνου για την πολλαπλή στήριξή του στην Ιερά Μητρόπολη και τα Ιδρύματά της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων