20/09/2021 20/09/2021 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β΄ επισκεφθήκε εθιμοτυπικά στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως ο άρτι μετατεθείς στη Σύρο Εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου κ. Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου, με τον οποίο συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, κοινωνικά και πνευματικά. Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ συνεχάρη τον Κύριο Εισαγγελέα για την ανάληψη των καθηκόντων του στη Σύρο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία...
20 Σεπτεμβρίου, 2021 - 18:21
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2021 - 18:31

Στον Μητροπολίτη Σύρου ο νέος Εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Σύρου ο νέος Εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β΄ επισκεφθήκε εθιμοτυπικά στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως ο άρτι μετατεθείς στη Σύρο Εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου κ. Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου, με τον οποίο συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, κοινωνικά και πνευματικά.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ συνεχάρη τον Κύριο Εισαγγελέα για την ανάληψη των καθηκόντων του στη Σύρο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην απόστολή του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων