05/07/2022 05/07/2022 Με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας, κ. Μίνα Γκάγκα, συναντήθηκε χθες στα Γραφεία του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος. Στη συνάντηση, στην οποία παρέστη και ο Διοικητής της 2ης ΔΥΠΕ κ. Χρήστο Ροϊλό, συζητήθηκαν θέματα του Νοσοκομείου Σύρου, εν όψει της επικείμενης επισκέψεως της κ. Υπουργού στην Ερμούπολη. Επίσης, συζητήθηκε η ανάγκη...
05 Ιουλίου, 2022 - 9:17
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2022 - 9:23

Συνάντηση Μητροπολίτη Σύρου με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Σύρου με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας

Με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας, κ. Μίνα Γκάγκα, συναντήθηκε χθες στα Γραφεία του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος.

Στη συνάντηση, στην οποία παρέστη και ο Διοικητής της 2ης ΔΥΠΕ κ. Χρήστο Ροϊλό, συζητήθηκαν θέματα του Νοσοκομείου Σύρου, εν όψει της επικείμενης επισκέψεως της κ. Υπουργού στην Ερμούπολη.

Επίσης, συζητήθηκε η ανάγκη εξεύρεσης τρόπων να στηριχθούν οι αδιόριστοι ιατροί των νησιών της Ιεράς Μητροπόλεως και ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχαρίστησε την κ. Υπουργό για το ενδιαφέρον που δείχνει, παρά τις υπάρχουσες δυσκολίες, στην αντιμετώπιση υγειονομικών θεμάτων και προβλημάτων στα νησιά των Κυκλάδων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων