20/09/2021 20/09/2021 Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος σε συνεργασία με τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ συνεχίζουν το πρόγραμμα στήριξης των ευάλωτων ομάδων πληθυσμού. Αυτήν την φορά διανεμήθηκαν από τον ίδιο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών 3.840 έτοιμα γεύματα σε οικογένειες και συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) στην...
20 Σεπτεμβρίου, 2021 - 15:55
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2021 - 15:56

«Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη» και τη νέα περίοδο

Διαδώστε:
«Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη» και τη νέα περίοδο

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος σε συνεργασία με τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ συνεχίζουν το πρόγραμμα στήριξης των ευάλωτων ομάδων πληθυσμού.

Αυτήν την φορά διανεμήθηκαν από τον ίδιο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών 3.840 έτοιμα γεύματα σε οικογένειες και συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) στην πόλη της Λαμίας σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο ΑΜΕΑ «ΜΑΛΙΑΚΟΣ» και τον πρόεδρο του, κ. Δημήτριο Καλαμάτα Μαυρίκα.

Ο κ. Συμεών μετά την υλοποίηση του προγράμματος δήλωσε στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος (89,4 FM):
«Ευχαριστώ την ΑΠΟΣΤΟΛΗ και τον ΜΑΣΟΥΤΗ που μας δίνουν την δυνατότητα να συνεχίσουμε την κοινή μας δράση και σε αυτή την δύσκολη περίοδο, που έρχεται μπροστά μας. Στόχος μας είναι να μην υπάρχει κανένας αδελφός έξω από το πεδίο της μέριμνας και της φροντίδας μας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων