01/10/2022 01/10/2022 Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, ο, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, προσκεκλημένος του Διευθυντού Α/βάθμιας Εκπαιδεύσεως Ευβοίας κ. Κωνσταντίνου Ζημιανίτη, μετέβη στα γραφεία της Διευθύνσεως, όπου προέστη στον Αγιασμό επί τη ενάρξει του νέου σχολικού έτους. Τον Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο πλαισίωσαν οι Ιερείς της Ενορίας Αγ. Νικολάου Χαλκίδος, Αρχιμ. Χρυσόστομος Καλύβας και Πρωτοπρεσβ. Χαράλαμπος Ταραμίγκος και...
01 Οκτωβρίου, 2022 - 14:45
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2022 - 15:06

Αγιασμός στα γραφεία της Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας από τον Χαλκίδος Χρυσόστομο

Διαδώστε:
Αγιασμός στα γραφεία της Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας από τον Χαλκίδος Χρυσόστομο

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, ο, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, προσκεκλημένος του Διευθυντού Α/βάθμιας Εκπαιδεύσεως Ευβοίας κ. Κωνσταντίνου Ζημιανίτη, μετέβη στα γραφεία της Διευθύνσεως, όπου προέστη στον Αγιασμό επί τη ενάρξει του νέου σχολικού έτους.

Τον Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο πλαισίωσαν οι Ιερείς της Ενορίας Αγ. Νικολάου Χαλκίδος, Αρχιμ. Χρυσόστομος Καλύβας και Πρωτοπρεσβ. Χαράλαμπος Ταραμίγκος και ο Διάκ. Σταύρος Καλαφάτης, ενώ παρόντες ήταν όλα τα μέλη του προσωπικού της Διευθύνσεως Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας.

Ευχαριστώντας για την πρόσκληση και την συμμετοχή όλων στον Αγιασμό, ο ιεράρχης τους ευχήθηκε να είναι κάτοχοι της ανθρώπινης σοφίας, της διδακτικής επιστήμης, αλλά να μην παύσουν να επιδιώκουν και την άνωθεν, την θεϊκή, η οποία δεν σοφίζει απλώς τους ανθρώπους αλλά τους οδηγεί στην επίγνωση της σωτηριώδους αληθείας του Χριστού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων