17/01/2023 17/01/2023 Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιεροθέου Γ’ τελέσθηκε σήμερα, Τρίτη 17 Ιανουαρίου, η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και η λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνος του Αγίου εις την εορτάζουσα ενορία του Αγίου Αντωνίου Σπετσών. Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε εμπνευσμένα τον θείο λόγο και προ της απολύσεως ευχαρίστησε με συγκίνηση από καρδιάς τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη...
17 Ιανουαρίου, 2023 - 12:45
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2023 - 12:54

Ο Λήμνου Ιερόθεος στις Σπέτσες για την εορτή του Αγίου Αντωνίου

Διαδώστε:
Ο Λήμνου Ιερόθεος στις Σπέτσες για την εορτή του Αγίου Αντωνίου

Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιεροθέου Γ’ τελέσθηκε σήμερα, Τρίτη 17 Ιανουαρίου, η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και η λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνος του Αγίου εις την εορτάζουσα ενορία του Αγίου Αντωνίου Σπετσών.

Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε εμπνευσμένα τον θείο λόγο και προ της απολύσεως ευχαρίστησε με συγκίνηση από καρδιάς τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη κ.Εφραίμ για την ευλογία να ιερουργήσει στην ιδιαίτερα πατρίδα του και στην Ενορία των αείμνηστου Γονέων του.

Συλλειτούργησαν οι Πατέρες της Νήσου και άλλοι Πατέρες, εξ Αθηνών, ενώ παρέστησαν οι αρχές της Νήσου και πλήθος πιστών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων