18/01/2023 18/01/2023 Με λαμπρότητα τελέστηκε σήμερα, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου Διδυμοτείχου, η πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ. Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε εμπνευσμένα τον Θείο Λόγο και ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό για την αρχοντική φιλοξενία και την αδελφική αγάπη του. Ακολούθησε η λιτάνευση...
18 Ιανουαρίου, 2023 - 15:36
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2023 - 14:30

Ο Μητροπολίτης Ύδρας στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου Διδυμοτείχου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ύδρας στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου Διδυμοτείχου

Με λαμπρότητα τελέστηκε σήμερα, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου Διδυμοτείχου, η πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ.

Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε εμπνευσμένα τον Θείο Λόγο και ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό για την αρχοντική φιλοξενία και την αδελφική αγάπη του.

Ακολούθησε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Αθανασίου στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων