26/05/2022 26/05/2022 Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην Αίθουσα της Παλαιάς Βουλής η τελετή απονομής του Μεταλλίου του Δήμου Ύδρας για τα 200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση στα μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής «Η Ύδρα για το ’21». Στην ίδια εκδήλωση έγινε και η απονομή των επάθλων στους νικητές του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού που διοργάνωσε ο Δήμος Ύδρας,...
26 Μαΐου, 2022 - 9:15
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2022 - 9:20

Τελετή απονομής Μεταλλίου και επάθλων από τον Δήμο Ύδρας

Διαδώστε:
Τελετή απονομής Μεταλλίου και επάθλων από τον Δήμο Ύδρας

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην Αίθουσα της Παλαιάς Βουλής η τελετή απονομής του Μεταλλίου του Δήμου Ύδρας για τα 200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση στα μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής «Η Ύδρα για το ’21».

Στην ίδια εκδήλωση έγινε και η απονομή των επάθλων στους νικητές του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού που διοργάνωσε ο Δήμος Ύδρας, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, επίτιμο Πρόεδρο της Επιτροπής, εκπροσώπησε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Δαρδανός, ο οποίος μετέφερε τα συγχαρητήρια και τις πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων