29/09/2022 29/09/2022 Υπό την πεπνυμένη προεδρία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ, πραγματοποιήθηκε η τοπική Σύναξη των κληρικών και των λαϊκών στελεχών του Κατηχητικού έργου στον Πόρο, την Τροιζηνία και τα Μέθανα, στο Πνευματικό Κέντρο Πόρου. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε χθες το απόγευμα για το Ιεραποστολικό έργο και αναφέρθηκε σε σύγχρονους Πατέρες, δίνοντας τις κατευθύνσεις για την άσκηση...
29 Σεπτεμβρίου, 2022 - 9:13
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2022 - 9:17

Τοπική σύναξη κληρικών και λαϊκών υπό την προεδρία του Μητροπολίτη Ύδρας

Διαδώστε:
Τοπική σύναξη κληρικών και λαϊκών υπό την προεδρία του Μητροπολίτη Ύδρας

Υπό την πεπνυμένη προεδρία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ, πραγματοποιήθηκε η τοπική Σύναξη των κληρικών και των λαϊκών στελεχών του Κατηχητικού έργου στον Πόρο, την Τροιζηνία και τα Μέθανα, στο Πνευματικό Κέντρο Πόρου.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε χθες το απόγευμα για το Ιεραποστολικό έργο και αναφέρθηκε σε σύγχρονους Πατέρες, δίνοντας τις κατευθύνσεις για την άσκηση του κομβικού έργου της Κατήχησης.

Ακολούθησε σύντομη παρουσίαση από τον Πανοσ. Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. π. Νεκτάριο Δαρδανό , διοικητικών θεμάτων και διάλογος.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε πατρικά μια καρποφόρα και ευλογημένη κατηχητική χρονιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων