04/11/2018 04/11/2018 Μία νέα σειρά ομιλιών με γενικό τίτλο «Επισκοπικός Λόγος» ξεκίνησε στη Νάουσα. Πιο συγκεκριμένα χθες σάββατο το απόγευμα στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θετόκου Ναούσης, στις εγκαταστάσεις του Μητροπολιτικού Κέντρου Πολιτισμού «Παντάνασσα» ξεκίνησε μία νέα σειρά ομιλιών πνευματικού ενδιαφέροντος με τον τίτλο, όπως προαναφέρθηκε, «Επισκοπικός Λόγος». Οι εν λόγω συναντήσεις θα...
04 Νοεμβρίου, 2018 - 15:51

Ο “Επισκοπικός λόγος” στη Νάουσα

Διαδώστε:
Ο “Επισκοπικός λόγος” στη Νάουσα

Μία νέα σειρά ομιλιών με γενικό τίτλο «Επισκοπικός Λόγος» ξεκίνησε στη Νάουσα. Πιο συγκεκριμένα χθες σάββατο το απόγευμα στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θετόκου Ναούσης, στις εγκαταστάσεις του Μητροπολιτικού Κέντρου Πολιτισμού «Παντάνασσα» ξεκίνησε μία νέα σειρά ομιλιών πνευματικού ενδιαφέροντος με τον τίτλο, όπως προαναφέρθηκε, «Επισκοπικός Λόγος».

Οι εν λόγω συναντήσεις θα πραγματοποιούνται υπό την μορφή Αρχονταρικίου. Στους συμμετέχοντες παρετέθησαν από την Ενορία κεράσματα και τσάι με σκοπό να δημιουργηθεί οικογενειακό κλίμα προκειμένου να ακολουθήσει μετά την ομιλία του Σεβασμιωτάτου παραγωγική συζήτηση.

Στην πρώτη συνάντηση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων ανέπτυξε το θέμα : «Πνευματικός αγώνας και κατάκριση».

Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Νοεμβρίου και το θέμα που θα αναπτύξει ο Σεβασμιώτατος θα είναι «Πολυλογία και σιωπή».

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων