08/10/2020 08/10/2020 Άρχισε χθες ο νέος κύκλος διαδικτυακών εκπομπών του Μητροπολίτου Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, με την επωνυμία «Επισκοπικός Λόγος» για την κλίμακα του Αγίου Ιωάννου του Σιναΐτου. Την εκπομπή μπορείτε να ακούσετε εδώ: Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας για δεύτερη συνεχή χρονιά αξιοποιεί το δίαυλο του διαδικτύου για τη διάδοση του λόγου...
08 Οκτωβρίου, 2020 - 12:50
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2020 - 12:24

Η κλίμακα του Αγίου Ιωάννου του Σιναΐτου στον «Επισκοπικό Λόγο»

Διαδώστε:
Η κλίμακα του Αγίου Ιωάννου του Σιναΐτου στον «Επισκοπικό Λόγο»

Άρχισε χθες ο νέος κύκλος διαδικτυακών εκπομπών του Μητροπολίτου Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, με την επωνυμία «Επισκοπικός Λόγος» για την κλίμακα του Αγίου Ιωάννου του Σιναΐτου.

Την εκπομπή μπορείτε να ακούσετε εδώ:

Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας για δεύτερη συνεχή χρονιά αξιοποιεί το δίαυλο του διαδικτύου για τη διάδοση του λόγου του Θεού. Τα ενθαρρυντικά σχόλια και ο μεγάλος αριθμός προβολών των διαδικτυακών εκπομπών κατήχησης με τον τίτλο «ΣυνΚατeχηση» και της διαδικτυακής προσπάθειας διεξαγωγής των ΚΣτ΄ Παυλείων και της Β΄ Ιατρικής Εβδομάδος του Αγίου Λουκά του Ιατρού αποτέλεσαν αφορμή για τη συνέχιση των διαδικτυακών εκπομπών στη νέα εκκλησιαστική χρoνιά με νέο εμπλουτισμένο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα των εκπομπών έχει ως εξής:

Κάθε Σάββατο στις 6:00 μ.μ. «ΣυνΚατeχηση για παιδιά»

Eκπομπή κατήχησης πού θα αναπτύσσει αγιολογικά θέματα με τη βοήθεια των σύγχρονων εποπτικών μέσων και θα παρουσιάζει παιχνίδια, κατασκευές και δράσεις. Παρουσιάζουν οι κατηχήτριες και εκπαιδευτικοί Ευθυμία Χατζηκυριακίδου, Μαρία Χαλδαιοπούλου καί Σωτηρία Δημητροσοπούλου.

Κάθε Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι «Νηστίσιμα και υγιεινά!»

Σύντομη μαγειρική εκπομπή. Παρουσιάζει η κ. Ολυμπία Παπαεμμανουήλ.

Κάθε Κυριακή στις 9:00 μ.μ. «Λόγος και Διάλογος»

Ζωντανή εκπομπή στην οποία θα απαντώνται τα ερωτήματα των θεατών και θα δίνεται βήμα στους πατέρες της Ιεράς Μητροπόλεως προκειμένου να αναπτύξουν πνευματικά θέματα. Παρουσιάζουν οι Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος και Αρχιμ. Πρόδρομος Γκιρτζαλιώτης.

Κάθε Δευτέρα στις 7:00 μ.μ. «Προσκύνημα στα σεβάσματα της Ημαθίας»

Διαδικτυακή ξενάγηση στα εκκλησιαστικά και ιστορικά μνημεία της Ιεράς μας Μητροπόλεως. Παρουσιάζει ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Αρχιμ. Αθηναγόρας Μπίρδας.

Κάθε Τρίτη στις 6:00 μ.μ.

Ζωντανή αναμετάδοση του αρχιερατικού Εσπερινού και της Παρακλήσεως του Αγίου Λουκά του Ιατρού μετά θείου κηρύγματος από την Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά.

Κάθε Τετάρτη στις 7:00 μ.μ. «Επισκοπικός Λόγος»

Ομιλίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμονος στην Κλίμακα του Αγίου Ιωάννου του Σιναΐτου.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων