15/04/2021 15/04/2021 Στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821, μεταδόθηκε, την Πέμπτη 15 Απριλίου το απόγευμα, μέσα από τους ιστοχώρους της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας και από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος λόγος» στους 90.2 FM, το δεύτερο μέρος της ομιλίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ....
15 Απριλίου, 2021 - 21:28

«Μη λησμονείτε το σχοινί, παιδιά, του Πατριάρχη!» (Β´ μέρος)

Διαδώστε:
«Μη λησμονείτε το σχοινί, παιδιά, του Πατριάρχη!» (Β´ μέρος)

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821, μεταδόθηκε, την Πέμπτη 15 Απριλίου το απόγευμα, μέσα από τους ιστοχώρους της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας και από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος λόγος» στους 90.2 FM, το δεύτερο μέρος της ομιλίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος με θέμα: «Μη λησμονείτε το σχοινί, παιδιά, του Πατριάρχη!».

 Πρόκειται για την όγδοη ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος στη σειρά των διαδικτυακών ομιλιών με τον γενικό τίτλο Μαρτύρων και ηρώων αίματα, που μεταδίδει η Ιερά Μητρόπολη κάθε Πέμπτη στις 7:00 μ.μ. κατά την οποία αναπτύσσονται ιστορικά και αγιολογικά θέματα που σχετίζονται με την περίοδο της Τουρκοκρατίας και την Ελληνική Επανάσταση, την συνεισφορά της Εκκλησίας και του Ιερού Κλήρου στους αγώνες του Έθνους καθώς και με γεγονότα και πρόσωπα που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην τοπική μας Εκκλησία.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων