25/11/2020 25/11/2020 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ, κατά την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου της εσπέρας, την ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας και Ναούσης κ. Παντελεήμονος με θέμα: «Οι 7 λόγοι της Παναγίας». (1o μέρος):      Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας για δεύτερη συνεχή χρονιά αξιοποιεί το δίαυλο του διαδικτύου για τη διάδοση του λόγου του Θεού. Τα ενθαρρυντικά...
25 Νοεμβρίου, 2020 - 19:17

Μητροπολίτης Βεροίας: «Οι 7 λόγοι της Παναγίας»

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Βεροίας: «Οι 7 λόγοι της Παναγίας»

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ, κατά την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου της εσπέρας, την ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας και Ναούσης κ. Παντελεήμονος με θέμα: «Οι 7 λόγοι της Παναγίας». (1o μέρος):

 

 

Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας για δεύτερη συνεχή χρονιά αξιοποιεί το δίαυλο του διαδικτύου για τη διάδοση του λόγου του Θεού. Τα ενθαρρυντικά σχόλια και ο μεγάλος αριθμός προβολών των διαδικτυακών εκπομπών κατήχησης με τον τίτλο «ΣυνΚατeχηση» και της διαδικτυακής προσπάθειας διεξαγωγής των ΚΣτ΄ Παυλείων και της Β΄ Ιατρικής Εβδομάδος του Αγίου Λουκά του Ιατρού αποτέλεσαν αφορμή για τη συνέχιση των διαδικτυακών εκπομπών στη νέα εκκλησιαστική χρoνιά με νέο εμπλουτισμένο πρόγραμμα. Παράλληλα με τις διαδικτυακές εκπομπές η Ιερά Μητρόπολη πραγματοποιεί διαδικτυακές μεταδόσεις Ιερών Ακολουθιών, κάθε Τρίτη στις 6:00 μ.μ. μεταδίδεται ο Εσπερινός και η Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού από την Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βέροια.

Τις Εκπομπές και τις Ιερές Ακολουθίες μπορείτε να παρακολουθείτε μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως www.imverias.gr, μέσα από την σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/IeraMhtrVeriasNaoushsKampanias, καθώς και από τον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως μας «Παύλειος Λόγος» στη συχνότητα των 90.2 FM. και από το e-radio: https://www.e-radio.gr/Pavlios-Logos-IM-Verias-902-Veria-i1757/live.

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων