14/01/2020 14/01/2020 Τα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία των παραμεθόριων κωμοπόλεων Νέας Βύσσης, Ριζίων, Κυπρίνου και Δικαίων επισκέφθηκε την Τρίτη, 14 του μηνός Ιανουαρίου ε.ε., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, στο πλαίσιο της τακτικής επικοινωνίας του με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των ακριτικών περιοχών. Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στους μικρούς μαθητές τους μίλησε...
14 Ιανουαρίου, 2020 - 21:17
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2020 - 21:23

Ακριτικά Σχολεία επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου

Διαδώστε:
Ακριτικά Σχολεία επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου

Τα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία των παραμεθόριων κωμοπόλεων Νέας Βύσσης, Ριζίων, Κυπρίνου και Δικαίων επισκέφθηκε την Τρίτη, 14 του μηνός Ιανουαρίου ε.ε., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, στο πλαίσιο της τακτικής επικοινωνίας του με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των ακριτικών περιοχών.

Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στους μικρούς μαθητές τους μίλησε για το μεγάλο δώρο του Θεού που είναι ο χρόνος και τους συμβούλεψε να αξιοποιούν το χρόνο τους για να αυξάνουν τις γνώσεις τους και να καλλιεργούν το ήθος τους, αποκτώντας πνευματικά εφόδια, που ασφαλώς θα είναι απαραίτητα στη ζωή τους. Με την ευκαιρία αυτή ο Σεβασμιώτατος διένειμε σχολικά είδη στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και παιχνίδια στα νήπια.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων