31/07/2021 31/07/2021 Το ενδιαφέρον της Εκκλησίας και η έμπρακτη στήριξη των ευάλωτων οικογενειών και των πολυτέκνων δεν διακόπτεται λόγω θερινών διακοπών, αλλά συνεχίζεται χωρίς περικοπές. Από την Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, το Σάββατο 31 Ιουλίου 2021, εκατόν πενήντα (150) δικαιούχοι παρέλαβαν επισιτιστική βοήθεια σε δέματα, που διετέθησαν από τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής...
31 Ιουλίου, 2021 - 14:34
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2021 - 17:45

Διανομή τροφίμων σε ευάλωτες οικογένειες και πολυτέκνους

Διαδώστε:
Διανομή τροφίμων σε ευάλωτες οικογένειες και πολυτέκνους

Το ενδιαφέρον της Εκκλησίας και η έμπρακτη στήριξη των ευάλωτων οικογενειών και των πολυτέκνων δεν διακόπτεται λόγω θερινών διακοπών, αλλά συνεχίζεται χωρίς περικοπές.

Από την Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, το Σάββατο 31 Ιουλίου 2021, εκατόν πενήντα (150) δικαιούχοι παρέλαβαν επισιτιστική βοήθεια σε δέματα, που διετέθησαν από τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και γνωστή αλυσίδα πώλησης τροφίμων.

Την ίδια ημέρα σε ακόμα άλλες πενήντα (50) πολύτεκνες οικογένειες διενεμήθη επισιτιστική βοήθεια, που προσφέρει η Ένωση Εφοπλιστών «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ», μέσω της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνός για μια ακόμα φορά εξέφρασε τη ευγνωμοσύνη του στο Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, για το ανύστακτο ενδιαφέρον του για τους ακρίτες, και τις ευχαριστίες του σε όλους όσους στηρίζουν αυτό το αξιόλογο φιλανθρωπικό έργο.

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων