01/10/2019 01/10/2019 Παρουσία του Διοικητού της Αστυνομικής Ακαδημίας της Ελληνικής Αστυνομίας Υποστρατήγου Παναγιώτη Κορδολαίμη πραγματοποιήθηκε σήμερα 1η Οκτωβρίου η ονομασία των νέων αστυφυλάκων, αποφοίτων του Τμήματος της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου. Της τελετής προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός. Την τελετή παρακολούθησαν ο Βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης, οι Δήμαρχοι Διδυμοτείχου και Σουφλίου Ρωμύλος...
01 Οκτωβρίου, 2019 - 14:53

Ονομασία νέων αστυφυλάκων στο Διδυμότειχο

Διαδώστε:
Ονομασία νέων αστυφυλάκων στο Διδυμότειχο

Παρουσία του Διοικητού της Αστυνομικής Ακαδημίας της Ελληνικής Αστυνομίας Υποστρατήγου Παναγιώτη Κορδολαίμη πραγματοποιήθηκε σήμερα 1η Οκτωβρίου η ονομασία των νέων αστυφυλάκων, αποφοίτων του Τμήματος της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου.

Της τελετής προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός.

Την τελετή παρακολούθησαν ο Βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης, οι Δήμαρχοι Διδυμοτείχου και Σουφλίου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου και Παναγιώτης Καλακίκος αντίστοιχα, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδος Πασχάλης Συριτούδης, ο Σοφολογιώτατος Μουφτής Διδυμοτείχου και πλήθος κόσμου που έσπευσε να συγχαρεί τους νέους αστυφύλακες.

Το Τμήμα της Σχολής Δοκιμών Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου λειτουργεί συνεχώς από το έτος 1997 και στη διάρκεια όλων αυτών των ετών έχει προσφέρει άξια και ικανά στελέχη στην Ελληνική Αστυνομία. Ο Διευθυντής της Σχολής Κωνσταντίνος Βλάχος και το προσωπικό της προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες γι’ αυτό το σκοπό.

Την προηγουμένη ημέρα ο Υποστράτηγος Παναγιώτης Κορδολαίμης, συνοδευόμενος από το Διοικητή της Σχολής, επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον Σεβασμιώτατο ο οποίος του προσέφερε αντίγραφο της εικόνας της Παναγίας της Παραμυθίας.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων