29/04/2019 29/04/2019 Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου,  πλαισιούμενος από τον Διευθυντή Θρησκευτικού του ΓΕΣ Αρχιμ. Μελέτιο Κουράκλη, ο οποίος  επισκέφθηκε στρατιωτικές μονάδες στο Βόρειο και Κεντρικό Έβρο, προέστη της τελετής της Αναστάσεως στο Ελληνικό Φυλάκιο Γέφυρας Πυθίου, παρουσία του Αρχηγού του ΓΕΣ Αντιστρατήγου Γεωργίου Καμπά, του Διοικητού του Δ´ Σώματος Στρατού Αντιστρατήγου Χαράλαμπου...
29 Απριλίου, 2019 - 17:25

Στο Φυλάκιο Γέφυρας Πυθίου Μητρ. Διδυμοτείχου και Αρχηγός ΓΕΣ

Διαδώστε:
Στο Φυλάκιο Γέφυρας Πυθίου Μητρ. Διδυμοτείχου και Αρχηγός ΓΕΣ

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου,  πλαισιούμενος από τον Διευθυντή Θρησκευτικού του ΓΕΣ Αρχιμ. Μελέτιο Κουράκλη, ο οποίος  επισκέφθηκε στρατιωτικές μονάδες στο Βόρειο και Κεντρικό Έβρο, προέστη της τελετής της Αναστάσεως στο Ελληνικό Φυλάκιο Γέφυρας Πυθίου, παρουσία του Αρχηγού του ΓΕΣ Αντιστρατήγου Γεωργίου Καμπά, του Διοικητού του Δ´ Σώματος Στρατού Αντιστρατήγου Χαράλαμπου Λαλούση και του Διοικητού της XVI Μεραρχίας Υποστρατήγου Άγγελου Ιλαρίδη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων