13/08/2020 13/08/2020 Στην Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης πόλεως Ζακύνθου χοροστάτησε χθες το απόγευμα Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αξώμης Αιθιοπίας κ. Δανιήλ (Αιθιοπίας, Σομαλίας και Τζιμπουτί).     Αμέσως μετά στο πλάτωμα της Φανερωμένης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση με επτανησιακές καντάδες και άλλα τραγούδια, στο πλαίσιο μιας ακόμα θερινή περιοδεία που πραγματοποιεί στα χωριά...
13 Αυγούστου, 2020 - 11:53
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2020 - 12:01

Μητροπολίτης Αξώμης και «Ιόνιο Κύμα» αντάμωσαν στη Φανερωμένη

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Αξώμης και «Ιόνιο Κύμα» αντάμωσαν στη Φανερωμένη

Στην Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης πόλεως Ζακύνθου χοροστάτησε χθες το απόγευμα Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αξώμης Αιθιοπίας κ. Δανιήλ (Αιθιοπίας, Σομαλίας και Τζιμπουτί).

 

 

Αμέσως μετά στο πλάτωμα της Φανερωμένης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση με επτανησιακές καντάδες και άλλα τραγούδια, στο πλαίσιο μιας ακόμα θερινή περιοδεία που πραγματοποιεί στα χωριά και την πόλη της Ζακύνθου θα εμφανιστεί το «ΙΟΝΙΟ ΚΥΜΑ».

Τίτλος της βραδιάς είναι «Ένα τραγούδι για όλους» και η μουσική εκδήλωση γίνεται υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Τιμόθεου Αρβανιτάκη.

Συνδιοργάνωση: ΠΙΝ, ΠΕΖ και ΙΟΝΙΟ ΚΥΜΑ

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων