Ι.Μ. Καρπενησίου
07 Ιουνίου, 2021

Δύο νέες χειροτονίες από τον Μητροπολίτη Καρπενησίου

Διαδώστε:

Δύο νέους πρεσβυτέρους, οι οποίοι θα διακονήσουν στην Μητροπολιτική του περιφέρεια, χειροτόνησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος την Κυριακή 30 Μαΐου και χθες Κυριακή 6 Ιουνίου 2021. Πιο συγκεκριμένα, στις 30 Μαΐου, χειροτόνησε τον π. Σταύρο Γκούρα, κατόπιν αδείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Παγκρατίου, εκεί όπου ιερουργεί ο πνευματικός του πατήρ, π. Δημήτριος Σκόνδρας. Ο π. Σταύρος έλκει την καταγωγή του από τη Γρανίτσα Ευρυτανίας, είναι έγγαμος μετά της κ. Ειρήνης Βεκρή, η οποία υπηρετεί ως ιατρός στο Νοσοκομείο Καρπενησίου και έχουν αποκτήσει δύο θυγατέρες.

Χθες Κυριακή 6 Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος μετέβη στη Φουρνά Ευρυτανίας, και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος, όπου χειροτόνησε πρεσβύτερο, τον π. Κωνσταντίνο Ντούσικο. Ο νέος πρεσβύτερος είναι έγγαμος και πατέρας τριών τέκνων. Θα διακονήσει τον τόπο καταγωγής του, τη Φουρνά Ευρυτανίας.

Η Ιερά Μητρόπολη εύχεται στα νέα μέλη της ιερατικής της οικογένειας να έχουν καλλίκαρπη διακονία στον αμπελώνα του Κυρίου, ευαρεστώντας Θεό και ανθρώπους.

Διαδώστε: