18/04/2023 18/04/2023 Η μνήμη των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης εορτάστηκε ευβλαβώς την δεύτερη ημέρα του Πάσχα στην Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, και συγκεκριμένα στο Ιερό Ησυχαστήριο Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Άνω Σουλίου Μαραθώνος χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου συμπαραστατουμένου υπό του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Αιδεσ. Πρωτ. π. Χρίστου Κυριακόπουλου και...
18 Απριλίου, 2023 - 14:30

Η μνήμη των Αγίων νεοφανών μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στην Μητρόπολη Κηφισίας

Διαδώστε:
Η μνήμη των Αγίων νεοφανών μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στην Μητρόπολη Κηφισίας

Η μνήμη των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης εορτάστηκε ευβλαβώς την δεύτερη ημέρα του Πάσχα στην Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, και συγκεκριμένα στο Ιερό Ησυχαστήριο Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Άνω Σουλίου Μαραθώνος χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου συμπαραστατουμένου υπό του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Αιδεσ. Πρωτ. π. Χρίστου Κυριακόπουλου και των Αρχιερατικών Επιτρόπων Κηφισιάς, Πεύκης – Μεταμορφώσεως, Νέας Μάκρης – Μαραθώνος και ιερέων της περιοχής.

Ακολούθησε σύντομη Ιερά Λιτάνευση στο χώρο του Ησυχαστηρίου, στο τέλος της οποίας ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο, αναφερόμενος στο γεγονός της Αναστάσεως.

Επένεσε δε την Αδελφότητα του Ιερού Ησυχαστηρίου με πρώτο τον Ηγούμενο Πανοσ. Αρχιμ. π. Ιωσήφ Φούτση, και ευχήθηκε ο Αναστάς Κύριος διά πρεσβειών των Αγίων να τους χαρίζει υγεία κατ’ άμφω.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων