28/07/2021 28/07/2021 Με αφορμή την εορτή του Αγίου Τιμοθέου Αρχιεπισκόπου Προικοννήσου του Θαυματουργού, θα τελεσθεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός την παραμονή, Σάββατο 31 Ιουλίου και ώρα 7:30μ.μ.,  χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλου, στο ανεγειρόμενο ενοριακό παρεκκλήσιο, στην ομώνυμη πλατεία στα Νέα Παλάτια, τέρμα της οδού Κύπρου. Ανήμερα της εορτής, την Κυριακή 1 Αυγούστου,...
28 Ιουλίου, 2021 - 12:20
Τελευταία ενημέρωση: 28/07/2021 - 12:52

Πρόγραμμα Ιεράς Πανηγύρεως Αγίου Τιμοθέου Προικοννήσου

Διαδώστε:
Πρόγραμμα Ιεράς Πανηγύρεως Αγίου Τιμοθέου Προικοννήσου

Με αφορμή την εορτή του Αγίου Τιμοθέου Αρχιεπισκόπου Προικοννήσου του Θαυματουργού, θα τελεσθεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός την παραμονή, Σάββατο 31 Ιουλίου και ώρα 7:30μ.μ.,  χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλου, στο ανεγειρόμενο ενοριακό παρεκκλήσιο, στην ομώνυμη πλατεία στα Νέα Παλάτια, τέρμα της οδού Κύπρου.

Ανήμερα της εορτής, την Κυριακή 1 Αυγούστου, ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, θα λάβει χώρα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέων Παλατιών, στις 7:00 π.μ.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων