30/05/2023 30/05/2023 Την Ιερά Εικόνα του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Φανουρίου του Θαυματουργού εκ της Νήσου Ρόδου υποδέχθηκε η Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Νέας Κηφισιάς. Ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος προεξήρχε τόσο της υποδοχής της Ιεράς Εικόνος, όσο και του Αρχιερατικού Εσπερινού, συμπαραστατούμενος από τον Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Πανοσ. Αρχιμ. π....
30 Μαΐου, 2023 - 10:50

Την εικόνα του Αγίου Φανουρίου υποδέχθηκε η Νέα Κηφισιά (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Την εικόνα του Αγίου Φανουρίου υποδέχθηκε η Νέα Κηφισιά (ΦΩΤΟ)

Την Ιερά Εικόνα του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Φανουρίου του Θαυματουργού εκ της Νήσου Ρόδου υποδέχθηκε η Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Νέας Κηφισιάς.

Ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος προεξήρχε τόσο της υποδοχής της Ιεράς Εικόνος, όσο και του Αρχιερατικού Εσπερινού, συμπαραστατούμενος από τον Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Πανοσ. Αρχιμ. π. Νικάνωρα Καραγιάννη, τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο  Πρωτ. π. Χρίστο Κυριακόπουλο, τους Αρχιερατικούς Επιτρόπους Κηφισιάς, Πεύκης-Μεταμορφώσεως, Νέας Μάκρης και πλειάδος ιερέων της περιοχής.

Προ της Απολύσεως ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Κύριλλος κήρυξε τον θείο λόγο αναφερόμενος στο πρόσωπο του Αγίου Φανουρίου και στην αγιότητα και κατόπιν ευλόγησε τις πατροπαράδοτες φανουρόπιτες. Τέλος ακολούθησε αντιφώνηση από τον εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρόδου κ. Κυρίλλου, Πρωτ. π. Μιχαήλ Κρητικού εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Φανουρίου πόλεως Ρόδου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων