17/04/2019 17/04/2019 Πασχαλινή Εκδήλωση με θέμα «Η αποκατάσταση του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου στα Ιεροσόλυμα»  διοργανώνει η Ι. Μητρόπολη Κορίνθου, την Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019, και ώρα 18:30’, στον Καθεδρικό Ι. Ναό Απ. Παύλου Κορίνθου. “Όσα συνέβησαν κατά το έργο του Πολυτεχνείου στον Πανάγιο Τάφο είναι μια ακόμη επιβεβαίωση της αλήθειας της Αναστάσεως και δε διαγράφονται ούτε από...
17 Απριλίου, 2019 - 8:32

Περιήγηση στον Πανάγιο Τάφο από την επιστήμονα που ηγήθηκε των εργασιών αναστήλωσης 

Διαδώστε:
Περιήγηση στον Πανάγιο Τάφο από την επιστήμονα που ηγήθηκε των εργασιών αναστήλωσης 
Πασχαλινή Εκδήλωση με θέμα «Η αποκατάσταση του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου στα Ιεροσόλυμα»  διοργανώνει η Ι. Μητρόπολη Κορίνθου, την Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019, και ώρα 18:30’, στον Καθεδρικό Ι. Ναό Απ. Παύλου Κορίνθου. “Όσα συνέβησαν κατά το έργο του Πολυτεχνείου στον Πανάγιο Τάφο είναι μια ακόμη επιβεβαίωση της αλήθειας της Αναστάσεως και δε διαγράφονται ούτε από την ιστορία ούτε από πρόσωπα”, τόνισε ο Σεβασμιώτατος αναφορικά με την εκδήλωση σε δήλωσή του στο Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ   .

Η Εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλία από την κ. Αντωνία Μοροπούλου, Καθηγήτρια του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, επικεφαλής της Διεπιστημονικής Ομάδος του έργου και Πρόεδρο της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.), με θέμα: «Η Αποκατάσταση του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου στα Ιεροσόλυμα».

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κορίνθου κ Διονυσίου θα παρακολουθήσετε αύριο στο Πρακτορείο μας.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στη Μαρία Γιαχνάκη την οποία  θα παρακολουθήσουμε αύριο

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων