31/07/2022 31/07/2022 Aύριο, 1η Αυγούστου, η νήσος των Κυθήρων γιορτάζει πανηγυρικά τη μνήμη της Οσιοπαρθενομάρτυρος Αγίας Ελέσης, στον ομώνυμο Ιερό Ναό, στον ιερό βράχο της. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, σήμερα το απόγευμα (Κυριακής, 31/7) στις 7 θα ψαλεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και το πρωί της Δευτέρας (1/8) θα τελεσθεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Καλαβρύτων...
31 Ιουλίου, 2022 - 16:11
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2022 - 16:00

Απόψε στις 7 αρχίζει η πανήγυρη της Αγίας Ελέσης στα Κύθηρα

Διαδώστε:
Απόψε στις 7 αρχίζει η πανήγυρη της Αγίας Ελέσης στα Κύθηρα

Aύριο, 1η Αυγούστου, η νήσος των Κυθήρων γιορτάζει πανηγυρικά τη μνήμη της Οσιοπαρθενομάρτυρος Αγίας Ελέσης, στον ομώνυμο Ιερό Ναό, στον ιερό βράχο της. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, σήμερα το απόγευμα (Κυριακής, 31/7) στις 7 θα ψαλεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και το πρωί της Δευτέρας (1/8) θα τελεσθεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ.Ιερωνύμου. Θα ακολουθήσει η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Αγίας Ελέσης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Σεραφείμ ευχόμενος στο ποίμνιο, να έχει αναφαίρετη την ευλογία και την προστασία της Οσιοπαρθενομάρτυρος Αγίας Ελέσης, προσκαλεί τους πιστούς να τιμήσουν με την παρουσία τους στις εορταστικές εκδηλώσεις.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων