06/05/2020 06/05/2020 Μετά από σχεδόν δύο μήνες απουσίας επέστρεψε το απόγευμα της Κυριακής των Μυροφόρων, εν μέσω πανηγυρικών κωδωνουκρουσιών η Θαυματουργή Εικόνα της Προστάτιδας του νησιού των Κυθήρων Παναγία Μυρτιδιώτισσα στο Θρόνο της. Με το αυτοκίνητο του Ιερού Προσκυνήματος πραγματοποιήθηκε λιτάνευση σε όλα τα χωριά του νησιού, ενώ σε κάθε χωριό ο κόσμος άναψε θυμιατά και ηχούσαν...
06 Μαΐου, 2020 - 15:13
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2020 - 14:29

Λιτάνευση Ιεράς Εικόνος Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης στα Κύθηρα

Διαδώστε:
Λιτάνευση Ιεράς Εικόνος Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης στα Κύθηρα

Μετά από σχεδόν δύο μήνες απουσίας επέστρεψε το απόγευμα της Κυριακής των Μυροφόρων, εν μέσω πανηγυρικών κωδωνουκρουσιών η Θαυματουργή Εικόνα της Προστάτιδας του νησιού των Κυθήρων Παναγία Μυρτιδιώτισσα στο Θρόνο της.

Με το αυτοκίνητο του Ιερού Προσκυνήματος πραγματοποιήθηκε λιτάνευση σε όλα τα χωριά του νησιού, ενώ σε κάθε χωριό ο κόσμος άναψε θυμιατά και ηχούσαν οι καμπάνες χαρμόσυνα. Την Ιερή Εικόνα συνόδευε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Σεραφείμ και αναχώρησε αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Εσταυρωμένου Χριστού της Χώρας στα Κύθηρα. Ακόμα υπήρχε συνοδεία ενός περιπολικού από το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Δείτε το βίντεο με την αναχώρηση της Ιερής Εικόνος:

Δείτε φωτογραφικό υλικό: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων