20/02/2020 20/02/2020 Το πρωί της Πέμπτής, 20 Φεβρουαρίου 2020, πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Ναζαρέτ κ. Κυριακός και Ιεραπόλεως κ. Ισίδωρος. Τους Αρχιερείς και την συνοδεία τους υποδέχθηκε με χαρά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης, εκφράζοντας την χαρά του για την παρουσία τους αυτή τονίζοντας την...
20 Φεβρουαρίου, 2020 - 14:58

Αγιοταφίτες Αρχιερείς στον Μητροπολίτη Λαγκαδά

Διαδώστε:
Αγιοταφίτες Αρχιερείς στον Μητροπολίτη Λαγκαδά

Το πρωί της Πέμπτής, 20 Φεβρουαρίου 2020, πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Ναζαρέτ κ. Κυριακός και Ιεραπόλεως κ. Ισίδωρος.

Τους Αρχιερείς και την συνοδεία τους υποδέχθηκε με χαρά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης, εκφράζοντας την χαρά του για την παρουσία τους αυτή τονίζοντας την πνευματική φιλία με την οποία συνδέονται, ενώ παράλληλά όλοι μαζί είχαν την ευκαιρία να συζητηθούν θέματα αμοιβαίου πνευματικού ενδιαφέροντος, να ανταλλάξουν δώρα αγάπης και σεβασμού και να ξεναγηθούν στους χώρους του Επισκοπείου και των Υπηρεσιών της Ιεράς Μητροπόλεως.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων